Rapport skandinavisk session 2 – Rapporti skandinaviankielinen sessio 2:sta

Nordsnakk session 2 har nu hållits den 25:e augusti. Vi var två som deltog där det snackades norska och svenska. Tyvärr så blev vi inte en tredje på grund av tekniska problem hos den tilltänkta deltagaren som vi inte lyckades lösa. Det gick mycket bra och samtalet tog hela den planerade timmen och det helt spontana ämnet handlade om översättning och översättarnas arbete.
Jag ser redan fram emot nästa session i september:)

Rapporti

Nordsnakkin toinen skandinavian sessio pidettiin 25 elokuutta. Olimme kaksi nordsankkaria, ja puhuimme norjaa ja ruotsia toisiaan. Puhuimme käännästjäistä, ja heidän töistänsä. Teema oli 100% spontaaninen, ja se ei ollut päätetty istunnon ennen. Sessio kesti koko tunnin, eli sessio onnistui hyvin. Toivon ja luulen että seurava sessio on niin hyvä kuin tämä sessio, ja vielä parempi 🙂

This entry was posted in Rapporter-Rapportit and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.